2018-10-11 10:13:45• hírek • x

Közeleg a kivilágítás. Koszorú és mécses olcsón?

Közeleg október vége, a kivilágítás napja. Van, aki október 31-én, mások november 1-jén emlékeznek az eltávozott szerettekre. Ilyenkor koszorúkat, virágot, mécseseket és gyertyákat viszünk a temetőkbe.

A készülődés, a takarítás, a rokonok látogatása, a díszítések beszerzése, mind kiváló szervezőkészséget igényelnek, nehogy valami az utolsó percben maradjon le a listáról. A rohangálás és a vendéglátás közepedte szinte biztos, hogy nem úgy jönnek ki a dolgok, mint szeretnénk.

 

Ebben a sűrű időszakban siet segítségedre a Nicovid üzletlánc, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz az ünnepre. A háztartási kellékek, a szépségápolási cikkek és az élelmiszerek óriási választéka mellett most koszorúk, mécsesek, gyertyák és selyemvirág csokrok is megtalálhatóak a kínálatban.

 

 

A megemlékezés akkor a legszebb, ha a koszorú mellett ott pislákol a mécses lángja, ébren tartva a közös, szép emlékeket.

 

Manapság sokkal keresettebb a tartós díszítés, hiszen ez nem csak pár napig állít emléket, majd elhervad. A vágott virágnál sokkal tartósabb a selyemből készült változata. Nem válik szemétté öt nap után és szépségét is hosszú hónapokig megőrzi. Az ebből készült koszorúk szintúgy hosszan tartó díszek, nincs szükség az utánuk való takarításra sem. A választék igen széles, 6 lejtől 50 lejig több tucat féle közül válaszhatnak az érdeklődők.

 

 

A mécsesek és a gyertyák szolgálják a legfontosabb célt az ünnepkörben, ezért sem árt egyszerre egy-két darabnál többet beszereznünk. A Nicovidnál azonban a “Sok kicsi sokra megy” mondás nem érvényes! Fedett mécseseket már 1 lej alatti áron is találhatunk. A kínálatban az egyszerűbb, kisebb fajtától a nagyobb és díszesebbig mindenki megtalálja a számára legjobban tetszőt.

 

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a vendégeket meg kell kínálni! Az üzletlánc ebben is segíthet. Szintén zsebhez mért áron, az egész ünnepi menü hozzávalóit egyetlen helyről, a Nicovidból beszerezheted.

 

 

Nem kell a nyakadba vedd a várost, megtalálsz mindent egy helyen. Járj jól, járj a Nicovidhez!

 

A Zsadányi (Closca) sugárúton található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheted be a gyertyákat, mécseseket és a koszorúkat.

 

A Nicovid üzletei nem csak a Closca sugárúton várnak széles választékkal, hanem a 16-os lakónegyedben is. Az  AXA  bolt az Universului sétányon, hétfőtől péntekig 9.00-19.00 között, szombaton pedig 8.00-14.00 között áll a rendelkezésedre.

 

Az utolsó percben szeretnéd a koszorút beszerezni? Nem ajánljuk. Ne habozz, nézz be a Nicovidhez!

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: